15 jul 2010

Activitat 2: El dièdric i la isomètrica

La següents activitats van consistir en treballar tant el dièdric com la isomètrica, aquesta vegada ja usant els estris de dibuix.
Se’ns va ensenyar, primerament, a fer els eixos de base per la perspectiva isomètrica (angles dels quals tots mesuren 120º) i es van realitzar diversos dibuixos en DINA4 amb aquesta perspectiva.




Gràcies a aquests dibuixos introductoris, a l’hora de passar a dibuixar en DINA3 la tasca va resultar més senzilla.


Seguidament se’ns va presentar la primera feia important. La de inventar-nos una figura, amb una dificultat mitjana, i dibuixar-la en un DINA3, tant en dièdric com en isomètrica.

Així doncs, i abans de fer la feina definitiva, es va realitzar la tasca en un foli normal, per poder corregir errors i practicar abans de realitzar el producte final.





Personalment, durant les probes vaig haver de corregir diverses falles (sobretot em va servir per conèixer la importància de posar les línies discontinues a les representacions en dièdric) i practicar el dibuix d’una figura més complicada en isomètrica.

Finalment, quan el dibuix en D4 satisfeia a la mestra, es podia començar a realitzar la feina en D3. El procés i el resultat no van ser molt diferents.



No hay comentarios: